Vrije kavels

In Anna´s Hoeve kunt u zelf een huis (laten) bouwen. Op de kaart ziet u nu grote bouwvelden ingetekend van ongeveer 3.000 m². De gemeente splitst een aantal van deze bouwvelden in vrije kavels. Kavels van verschillende afmetingen, klein én groot. Op deze kavels kunt u uw woondroom realiseren. U kiest zelf een architect die naar uw wensen uw huis ontwerpt en kiest zelf een aannemer die het bouwt. U heeft op Anna´s Hoeve veel vrijheid bij het bouwen van uw woning. De gemeente stelt een beperkt aantal eisen onder meer over de bouwhoogte, de erfafscheiding en het kleurgebruik. Lees hier meer over in het masterplan.

Kavels fase 4

De laatste kavels voor zelfbouwers op Anna’s Hoeve

Zeven ruime kavels met een grootte variërend van 370 tot 570 m2. Ze liggen in fase 4 aan de rand van Park Anna’s Hoeve. De woningen op deze kavels moeten, net als de rest van fase 4, gebouwd worden zonder aardgasaansluiting.

 

De gemeente verkoopt de kavels niet tegen een vaste prijs, maar hanteert een biedingssysteem. Ieder kavel heeft een minimum kavelprijs, variërend van € 600 tot € 610 per vierkante meter afhankelijk van de ligging van de kavel.  De kavel wordt verkocht aan de hoogste bieder. Een uitgebreide beschrijving van deze procedure staat in de uitgifteprocedure.
Alle kavels zijn onder optie. 
Om verschillende redenen kunnen mensen zich nog terugtrekken. Daarom hebben we een wachtlijst. U kunt zich hiervoor nog inschrijven.