Huur

Eind 2019 nieuw aanbod huurappartementen.

Anna´s Hoeve wordt een gemêleerde wijk. Een derde van de woningen wordt betaalbaar. Dit zijn sociale huur- of sociale koopwoningen (woningen tot € 210.000). De gemeente reserveert ruimte voor de bouw van sociale huurwoningen. De woningcorporaties Dudok Wonen, Het Gooi en Omstreken en De Alliantie gaan deze woningen bouwen en verhuren.

Actueel overzicht huurwoningen | appartementen

  • De bouw op bouwveld 3.5 is gestart en duurt tot begin 2020. De verhuur start naar verwachting voorjaar/zomer 2020. Op dit bouwveld gaat Burgtbouw B.V. 57 twee- en drie kamer huurappartementen realiseren verdeeld over vijf bouwlagen (begane grond en vier verdiepingen. De entree ligt aan de Minckelersstraat. De drie appartementen op de begane grond krijgen een tuin. De huurprijzen vallen in de middeldure en dure huurklassen vanaf circa € 850 per maand.


  • Woningcorporatie de Alliantie gaat op bouwveld 4.3-4.4 sociale huurappartementen realiseren. Er wordt momenteel gewerkt aan het ontwerp.
    Lees hier het nieuwsartikel over deze appartementen.

Heeft u interesse in een huurwoning? Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Overzicht huurwoningen (VERHUURD)

Het Gooi en Omstreken heeft 38 sociale huurwoningen gebouwd op bouwveld 1.4/1.5. Het zijn eengezinswoningen met twee en met drie slaapkamers, met zolder en een voor- en achtertuin. Door extra isolatie van het dak, de gevels en de vloeren worden ze zeer energiezuinig. Op de plattegrond ziet u waar deze huurwoningen in de wijk liggen.

Alle woningen zijn verhuurd.