Huur

Anna´s Hoeve wordt een gemêleerde wijk. Een derde van de woningen wordt betaalbaar. Dit zijn sociale huur- of sociale koopwoningen (woningen tot € 210.000). De gemeente reserveert ruimte voor de bouw van sociale huurwoningen. De woningcorporaties Dudok Wonen, Het Gooi en Omstreken en De Alliantie gaan deze woningen bouwen en verhuren.

Actueel overzicht huurwoningen | appartementen

  • 57 appartementen - bouwveld 3.5 (Hart van Anna) VERHUURD
    Op dit bouwveld bouwt Burgtbouw B.V. 57 twee- en drie kamer huurappartementen verdeeld over vijf bouwlagen (begane grond en vier verdiepingen). De entree ligt aan de Minckelersstraat. De drie appartementen op de begane grond krijgen een tuin. De huurprijzen vallen in de middeldure en dure huurklassen vanaf circa € 850 per maand. De bouw is eind 2018 gestart en duurt tot de lente van 2020. Alle appartementen zijn verhuurd. Meer informatie over dit project is te lezen op de projectwebsite Hart van Anna.


  • Woningcorporatie de Alliantie gaat op bouwveld 4.3-4.4 64 sociale huurappartementen realiseren.
    De omgevingsvergunning voor dit appartementengebouw is inmiddels ingediend.


 

Heeft u interesse in een huurwoning? Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.