Huur

Anna´s Hoeve wordt een gemêleerde wijk. Een derde van de woningen wordt betaalbaar. Dit zijn sociale huur- of sociale koopwoningen (woningen tot € 210.000). De gemeente reserveert ruimte voor de bouw van sociale huurwoningen. De woningcorporaties Dudok Wonen, Het Gooi en Omstreken en De Alliantie gaan deze woningen bouwen en verhuren.

Nieuwe huurwoningen

Op bouwveld 3.5 gaat Burgtbouw B.V. 57 twee- en drie kamer huurappartementen realiseren. De huurprijzen vallen in de middeldure huurklasse, vanaf circa € 800,00 per maand. De verhuur start naar verwachting in 2019.

Heeft u interesse in een huurwoning? Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Het Gooi en Omstreken: 38 sociale huurwoningen (alles verhuurd)

Het Gooi en Omstreken heeft 38 sociale huurwoningen gebouwd op bouwveld 1.4/1.5. Het zijn eengezinswoningen met twee en met drie slaapkamers, met zolder en een voor- en achtertuin. Door extra isolatie van het dak, de gevels en de vloeren worden ze zeer energiezuinig. Op de plattegrond ziet u waar deze huurwoningen in de wijk liggen.

Alle woningen zijn verhuurd.