Huur

Anna´s Hoeve is een gemêleerde wijk. Een derde van de woningen wordt 'betaalbaar'. Dit zijn sociale huur- of sociale koopwoningen (woningen tot € 210.000). De gemeente reserveert ruimte voor de bouw van sociale huurwoningen. De woningcorporaties Dudok Wonen, Het Gooi en Omstreken en De Alliantie gaan deze woningen bouwen en verhuren.

Te verwachte huurwoningen | appartementen

 • 64 sociale huurappartementen
  Woningcorporatie de Alliantie 
  gaat op bouwveld 4.3-4.4 64 sociale huurappartementen realiseren. Het gaat om 2-, 3- en 4-kamerappartementen in de sociale huur. De bouw is inmiddels gestart. Klik hier voor meer informatie op de site van de Alliantie.


Impressie appartementengebouw 

 • 65 sociale huurappartementen
  Woningcorporatie Dudok Wonen gaat op bouwveld 2.3a 65 sociale huurappartementen bouwen. De omgevingsvergunning voor dit project is afgegeven. 

  Klik hier voor meer informatie op de site van Dudok Wonen.


Impressie appartementengebouw 

 • 89 middeldure huurappartementen
  Woningcorporatie De Alliantie gaat op bouwveld 4.1/4.2 89 huurappartementen bouwen. Het gaat om 
  middeldure twee- en driekamerappartementen. De helft van de woningen mag een maximale huurprijs krijgen van ca. € 900 en de overige helft een maximale huurprijs van ca. € 1.100. De parkeerplaatsen komen in een half verdiepte parkeerlaag onder de woningen. De komende tijd werkt de Alliantie met MOOST architect aan het ontwerp. Klik hier voor meer informatie op de site van de Alliantie.

Impressie appartementengebouw 


Heeft u interesse in een huurwoning? Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Cookie-instellingen