Koop

Nu in verkoop: 44 appartementen - bouwveld 5.2.

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

In fase 4, aan de zuidkant van de Minckelersstraat, komt nog volop nieuwbouw. We weten helaas nog niet wat er gebouwd gaat worden en in welke prijsklasse. Houd onze Facebookpagina en deze website in de gaten. Zodra we iets weten, plaatsen we een bericht.

Een overzicht van koopwoningen die in de planning staan of in de verkoop zijn, vindt u hieronder.

Overzicht koopwoningen TE KOOP

 • 44 appartementen - bouwveld 5.2. (Anna's Hof)
  De appartementen in Anna's Hof hebben woonoppervlakten vanaf ongeveer 74 m² tot maar liefst 192 m². De koopsommen variëren tussen € 297.500 tot € 785.000 v.o.n. Dit is inclusief één of twee parkeerplaatsen in de overdekte parkeergelegenheid op de begane grond.
  Eind 2018 is het luxueuze appartementengebouw Anna's Hof in verkoop gegaan. De verkoop is een groot succes, binnen twee maanden is ruim 60% van de appartementen verkocht! Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Neem contact op met Ludenhoff makelaars op  088 71 22 631 of kijk op www.annashof.nl.

 • Binnenkort in verkoop
  BAM Wonen en de gemeente Hilversum hebben een realisatieovereenkomst getekend voor 21 aardgasloze woningen op bouwvelden 4.5 en 4.6. Het worden rijwoningen en tweekappers met woonoppervlaktes varierend van ca. 130 m2 tot 160 m2. De ontwikkeling is momenteel in volle gang. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2019.
  Dit project is het vervolg op het succesvolle project Bergh & Boszicht, dat in januari 2019 wordt opgeleverd. Wilt u meer informatie over dit project neem dan contact op met de ontwikkelaar via het mailadres
  info.wonen@bam.nl.

 • Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage aanmelden hiervoor.
   

Overzicht koopwoningen VERKOCHT

 • BAM Wonen ontwikkelt op bouwveld 5.3 16 twee-onder-één-kapwoningen in karakteristieke oudhollandse stijl. Het project draagt de naam Bergh & Boszicht.
  Informatie  over deze woningen vindt u op de projectwebsite van BAM Wonen.

 • Op bouwveld 5.1 ontwikkelt CPO Naerdinksveld. De vereniging gaat 2-onder-1-kap woningen en rijwoningen realiseren. De bouw is in volle gang. Meer informatie over deze CPO groep vindt u op www.naerdinksveld.nl